Vigdis.info
Vigdis.info
Vigdis Devik – writer and journalist

Ditt budskap. Min oppgave.

bw frontbilde.jpg
 
 

 

Du vet at du må være synlig på web. Du vet du har et godt rammeverk til ei hjemmeside. Men når du fram med budskapet ditt? Forstår kundene dine hva du kan hjelpe dem med?

I løpet av de 12 siste årene har jeg jobbet som journalist og innholdsprodusent. Ved å stille de riktige spørsmålene, lytte og sette meg inn i hvert enkelt tema, har jeg lært meg hvordan jeg når inn til kjernen av det en kilde eller kunde ønsker å formidle. Og jeg vet hvordan jeg enklest og best mulig kan gjengi budskapet utad – om det så er via hjemmesider, sosiale media, publikasjoner, redaksjonelle omtaler, brosjyrer, pressemeldinger, eller reklame. 

Jeg elsker språk og jobber like gjerne som frilansjournalist ut mot redaksjoner, som å bidra til tekstinnhold på web og i publikasjoner. Å forenkle er gøy. Finne de riktige ordene er gøy. Og det å samarbeide med deg for å få et godt resultat, er enda mer gøy! 

De siste fem årene har jeg tatt på meg allsidige oppgaver innen tekst, kommunikasjon og journalistikk. Jeg har jobbet for privatpersoner, små bedrifter og større bedrifter. Innimellom leier jeg meg ut som ekstra ressurs innen kommunikasjon til dem som ønsker det, og i dag har jeg en liten, fast base med kunder i tillegg til andre spennende tekst- og frilansoppdrag. 

Sjekk noen av mine referanser, og ta gjerne kontakt dersom du tror jeg er den rette for å hjelpe nettopp deg.